PODSJETNIK SVIM VOZAČIMA

 

Od 01.11. obavezna su kratka ili dnevna svjetla u vožnji i tijekom dana, a od 15.11. obavezna je i zimska oprema vozila.

Obzirom da je zima blizu, preporuča se i kontrolni pregled vozila kako bi spremni dočekali niske temperature.

Neke od potrebnih provjera ispravnosti: akumulator, rashladna tekućina, kočiona tekućina, stanje pneumatika, tekućina za pranje stakla, ispravnost grijača na dizel motorima, metlice brisača, filter goriva….

 

OBAVIJEST KLIJENTIMA I PARTNERIMA

Poštovani klijenti i partneri,

želimo Vas obavijestiti da zbog novonastale situacije AUTOELEKTRIKA MASHO nastavlja s radom po posebnim uvjetima i u smanjenom obujmu prijema vozila. Dogovor termina za servis vozila možete izvršiti isključivo putem mobitela 098 485-661.
Molimo Vas da izbjegavate dolazak u servis bez prethodne najave kako bi maksimalno umanjili rizik za Vas i naše djelatnike. Sva komunikacija i dogovori odvijati će se ispred prostora samog servisa, na otvorenom uz propisani razmak.

Hvala na razumijevanju. Vaša Autoelektrika Masho!

DATACOL TRETMAN ZA VAŠE VOZILO

U našem servisu potražite proizvode renomiranog proizvođača Datacol za bolji rad, duži vijek trajanja te bolje performanse motora i ostalih sklopova Vašeg automobila.

DATACOL – video prezentacija

Dostupne proizvode i dodatne informacije potražite na:  www.datacol.hr

PREGLED VOZILA PRIJE GODIŠNJEG ODMORA

 

Bliži se vrijeme godišnjih odmora a prije odlaska na dulje putovanje svakako je važno da je Vaše vozilo ispravno i spremno za put.

Pravilna briga o autu prije putovanja može Vas poštedjeti mnogih neugodnosti na cesti i gubitka dragocjenog vremena. Stoga Vas podsjećamo da na vrijeme provjerite stanje Vašeg vozila i spremni dočekate odlazak na godišnji odmor.